Home  

Over ons  

Diensten  

Laatste nieuws  

Persberichten  

Klanten  

Beeldmateriaal  

Contact  

Routebeschrijving  

Nederlands 
English 

Klanten

Cycletours

Fietsvakantietouroperator Cycletours biedt fietsliefhebbers van jonge tot gevorderde leeftijd de grootste keuze ooit in haar fietsvakantie-aanbod: de nieuwe 'Fietsvakanties voor iedereen' 2005 brochure bevat meer dan 130 fietsvakanties in Europa. Men heeft de keuze uit groeps- of individuele reizen met overnachting op campings of in hotels. 28 nieuwe fietsreizen zijn aan het assortiment toegevoegd. De fietsvakantiespecialist vaart met ingang van 2005 een nieuwe koers: zij komt niet langer uit met ��n dikke fietsvakantiebrochure waarin alle reizen voor alle verschillende doelgroepen werden gebundeld maar brengt het fietsvakantie-aanbod in zes aparte brochures uit. 'Deze opdeling en een vernieuwde lay-out van de brochures zijn de eerste stappen op weg naar meer maatwerk en specialisatie voor onze klanten', aldus Cycletours directeur Frits Deben.

Nieuwe reizen
In de 'Fietsvakanties voor iedereen' 2005 brochure worden reizen aangeboden in Nederland, Belgi�, Duitsland, Engeland, Ierland, Frankrijk, Griekenland, Itali�, Portugal, Spanje, Tsjechi�, Oostenrijk, Sloveni�, Denemarken, Finland, Kroati� en Polen. De reizen zijn geschikt voor jongeren tot en met actieve senioren.

Zes segmenten
Cycletours brengt nu zes aparte fietsbrochures uit: naast de 'Fietsvakanties voor iedereen' uitgave zijn er tevens de volgende brochures: 'Fietsvakanties voor kinderen', 'Fietsvakanties buiten Europa', 'Cyclosportieve uitdagingen', 'Fietsbussen' en 'Fietsvaarvakanties'. 'In de loop van het 24-jarig bestaan van Cycletours is het fietsprogramma zo uitgebreid geworden dat het steeds moeilijker werd �zeker voor nieuwe deelnemers- om het enorme aanbod goed over te brengen. Een fietser die de Alpe d'Huez wil beklimmen vraagt om andere informatie dan ouders die met hun kinderen willen gaan fietsen', verklaart Deben de omslag. Ook de inhoud van de brochures is
grondig aangepakt. Iedere gids begint met pagina's die middels duidelijke foto's en teksten tonen wat de klant op zijn reis kan verwachten.

Cycletours is aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. De fietstouroperator is opgericht in 1981 en houdt kantoor in Amsterdam. Alle brochures worden gratis toegestuurd, bel 020 - 521 84 00, e-mail [email protected] of via www.cycletours.nl.


Finnair

De oprichting in 1923 maakt Finnair tot een van de langst bestaande luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vanuit Helsinki omvat het routenetwerk rond 50 internationale bestemmingen met een nadruk op het Verre Oosten: steden als Bangkok, Bejing, Hongkong, Osaka, Shanghai, Sinagpore en Tokio worden aangevlogen. Vanaf Schiphol vliegt Finnair tweemaal per dag naar Helsinki. In haar thuisland vliegt Finnair naar 16 bestemmingen. De vloot bestaat uit 65 toestellen.

Het kantoor van Finnair is gevestigd in het World Trade Centre Amsterdam Schiphol. Nadere informatie over onder meer de dienstregeling en het routenetwerk van Finnair vindt men op www.finnair.com. De maatschappij maakt deel uit van de
oneworld alliantie.


Hong Kong Tourism Board

Het verkeersbureau van Hongkong. 'Live it. Love it!' zoals de promotionele slogan wil. En bruisen doet het er! Bijna 24 uur per dag. Een vakantie- en / of stopoverbestemming waar ieder zintuig optimaal geprikkeld wordt. Ogen, oren, reuk, tast en smaakpapillen ontvangen een kaleidoscoop aan indrukken in deze Aziatische bestemming waar de Oosterse en Westerse culturen hand in hand gaan. De bestemming Hongkong is in Nederland populair als vakantiebestemming van een week, als stopover bestemming op weg naar bijvoorbeeld Australi� of Nieuw-Zeeland of als 'multidestination' bestemming, een vakantie waarbij meerdere steden in Azi� bezocht worden.

De Hong Kong Tourism Board - het verkeersbureau van Hongkong - heeft geen vestiging in Nederland. Een Engelstalig informatiepakket wordt gratis toegestuurd door het kantoor in Frankfurt. Brochures als Hong Kong Walks, Museum & Heritage en Cultural Kaleidoscope kunnen aangevraagd worden. Het adres is Hong Kong Tourism Board, Humboldstrasse 94, 60318 Frankfurt, Duitsland. Of mail naar [email protected]. Voor meer info zie website www.discoverhongkong.com


Jiba

Jiba. M��r vakantie.

Online reisorganisatie Jiba biedt vakanties aan naar zonbestemmingen in Brazilie, Canarische eilanden, Egypte, Griekenland, Isla Margerita, Madeira, Malta, Portugal, Spanje en Turkije. Jiba is een direct seller en verkoopt dus vakanties direct aan de consument zonder een tussenschakel en kan daarom haar vakanties tot 20% goedkoper aanbieden dan andere reisorganisaties. Jiba staat voor vakantieplezier en kan als direct seller haar klanten m��r van dat plezier bieden dan haar concurrenten. Bij Jiba is dus een breed aanbod tegen een scherpe prijs beschikbaar. U zult Jiba overal herkennen aan de grote gele koffer. Het zegt tegelijkertijd ook iets over de breedte van het aanbod. M��r last-minutes, m��r aanbiedingen en m��r bestemmingen, �m��r vakantie. Het Nederlandse kantoor van Jiba is gevestigd in Utrecht, in Belgie hebben zij een vestiging in Antwerpen. Website: www.jiba.nl en in Belgi�: www.jiba.be.

Keith Prowse

Keith Prowse is marktleider op het gebied van entertainment travel en verkoopt toegangskaarten voor evenementen, attracties, themaparken, shows, sportevenementen en excursies in Amerika en Europa. Keith Prowse werd opgericht in 1781 in Londen en beschikt inmiddels over een netwerk van 21 kantoren in 18 landen.

Keith Prowse Entertainment travel verkoopt tickets voor onder meer alle grote attractieparken in USA, musicals in Londen en Parijs, opera- en muziekvoorstellingen in Wenen, Praag, Verona, excursies en dinnershows in Londen, Parijs, LA / San Francisco / New York / vip arrangementen Ascot / Wimbledon, alle kaarten voor American Football, Basketbal en Hockey wedstrijden in USA, voetbalwedstrijden FC Barcelona, etc. Nieuw voor het seizoen 2004 is onder andere een toeristische rit langs filmlocaties uit Sex and The City, meerdaagse toegangskaarten voor alle Walt Disney World themaparken, een helikoptervlucht over Los Angeles en een boottocht naar de Alcatraz gevangenis nabij San Francisco. Het adres is Keith Prowse, Oostenburgervoorstraat 84, 1018 MR Amsterdam, tel + 31 20 6383989, e-mail: [email protected]. Meer informatie vindt u op www.keithprowse.com.


Sindbad Wandelvakanties

Nog nooit op een wandelvakantie geweest of juist een ervaren berggeit? De nieuwe 2005 brochure van Sindbad Wandelvakanties biedt met meer dan 100 wandelvakanties een voor ieder wat wils aanbod. Het merendeel van de tochten vindt plaats in Europa - inclusief Nederland, Nieuw-Zeeland is de enige intercontinentale wandelbestemming. Het wandelprogramma is uitgebreid met 22 nieuwe reizen. Sindbad Wandelvakanties biedt groepsreizen en individuele reizen aan waarbij het accent ligt op natuur en cultuur. �Wij bieden verschillende soorten wandeltochten aan�, aldus Sindbad Wandelvakanties directeur Frits Deben: �Of het nu ouders met kinderen zijn, kampeerliefhebbers, actieve senioren, mensen die voorkeur geven aan een hotel, die individueel of liever juist in een groep willen wandelen, beginnende wandelaars of ervaren trekkers die van kuitenbijters houden, wij bieden ze in ons 2005 programma een ruime keuze�. De 2005 brochure kan gratis aangevraagd worden bij Sindbad Wandelvakanties in Amsterdam, tel: 020 � 521 84 84, e-mail: [email protected] of via de website www.sindbad.nl.

Nieuwe reizen
Onder de nieuwe wandelvakanties zitten een 15-daagse kampeervoettocht in Lapland en Lofoten, een pittige 17-daagse kampeer/berghutvoettocht in de Italiaanse Dolomieten, een 8-daagse pensionvoettocht langs de tweede Lange Afstands Wandelpad in Turkije de Saint Paul�s Trail en een 4-daagse boerderijentocht in Overijssel.

Aangepast aan doelgroep
Als specialist in wandelvakanties heeft de reisorganisatie een wandelprogramma voor verschillende doelgroepen. Onder het motto �de wereld aan je voeten� zijn de groepswandelreizen onderverdeeld in Kamperen, Kamperen Bergwandelen, Hotel/Pension, Hotel/Pension Bergwandelen en Wandelen met kinderen. Individuele reizen vindt men in het segment Individueel en ook in Wandelen met kinderen. Wandelvakanties worden aangeboden in Nederland, Groot-Brittanni�, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Itali�, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Ierland, Malta, Turkije, Griekenland, Zwitserland, Polen, Tsjechi�, Duitsland en Nieuw-Zeeland. Op pagina 112 en 113 van de brochure staat een handige overzichtslijst van alle wandelingen en de periode waarin deze plaatsvinden.

De touroperator is aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Sindbad Wandelvakanties bestaat in 2005 21 jaar en houdt kanoor in Amsterdam. De brochure wordt gratis toegestuurd. Bel 020 - 521 84 50 of stuur een e-mail naar [email protected], of via de website www.sindbad.nl.


snowTREX

SnowTREX; comfortabel op wintersport hoeft geen bergen te kosten

Online reisorganisatie snowTREX organiseert voordelige en volledig verzorgde wintersport reizen naar de populaire bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk en Turkije. SnowTREX is een direct seller en viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. De persoonlijke benadering, service, duidelijke informatie en de prijs zijn kenmerkend voor het succes van snowTREX. snowTREX houdt kantoor in Utrecht en Gent en verkoopt haar vakanties via haar website: www.snowTREX.nl in Nederland en www.snowTREX.be in Belgie. De touroperator is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Meer informatie vindt u op bovengenoemde websites.

Travelhome

Touroperator Travelhome biedt in 2005/2006 campervakanties aan in Amerika, Canada, Alaska, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Europa, Australi�, Nieuw-Zeeland, China en Thailand. Nieuw in het aanbod is camperverhuur in Duitsland, camperverhuur inclusief chauffeur in Nieuw-Zeeland, een camperreis in de provincie Nova Scotia in Oost Canada en een nieuwe reis in West Canada waarbij de campings vooraf geboekt zijn, verhuur van een 4WD auto met caravan in Vancouver aan de Westkust van Canada of Halifax aan de Oostkust en ophalen of afleveren van een camper in Winnipeg, de hoofdstad van de Canadese staat Manitoba. Iedereen die een campervakantie inclusief vlucht boekt naar Amerika of Canada krijgt per boeking een gratis Tripmaker routeplanner cd-rom. De 2005/2006 brochure kan opgevraagd worden bij Travelhome, Eindhovenseweg 40, 5582 HT Aalst-Waalre, tel: 040-211 39 38, e-mail: [email protected] of via de website www.travelhome.nl.


Website
Het vakantie-aanbod van Travelhome is ook te lezen op de website www.travelhome.nl. De touroperator is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Het vakantieaanbod van Travelhome is ook te lezen op de bovengenoemde website. Het kantoor van Travelhome bevindt zich aan de Eindhovenseweg 40 in Aalst-Waalre (provincie Noord-Brabant), telefoon 040-211 39 38, fax 040-211 42 29, e-mail: [email protected].


Tsjechisch Bureau voor Toerisme

Met meer dan 325.000 Nederlandse toeristen in 2004 timmert Tsjechie behoorlijk aan de weg als vakanntiebestemming voor de zomer en winter. Met goede dagelijkse luchtvaartverbindingen, op een rij-afstand van ongeveer 11 uur en een zeer betaalbaar prijsnivo is Tsjechie zonder meer een van de opkomende vakantiebestemmingen van de nieuwe EU-landen.

Speerpunten voor 2005 zijn onder meer Praag, kuuroorden, actieve vakanties, monumenten, kastelen en meetings en incentives. Het kantoor van het Tsjechisch Bureau voor Toerisme bevindt zich in Amsterdam. Directeur is de heer Jan Kotala. Meer informatie vindt men tevens op de Nederlandstalige website www.czechtourism.com.


WORLDHOTELS

Worldhotels is een hotelgroep van ruim 486 hotels in 250 steden over de hele wereld; ingedeeld in drie door Worldhotels zelf opgestelde classificaties: Deluxe Collection (5-sterren), First Class Collection (4/5 sterren) en Comfort Collection (3/4-sterren). Samenwerking in de vorm van bijvoorbeeld lezersaanbiedingen is mogelijk. Voorts is er een redelijk aantal Worldhotels met spa faciliteiten. De groep richt zich op zowel de toeristische als de zakelijke markt.

Overnachtingen in alle aangesloten hotels zijn te reserveren via het gratis nummer voor individuele reserveringen 00800 77 79 67 53. Voor groepsboekingen is er een apart nummer 00800 77 74 76 87. Meer informatie en online boeken kan ook via de website www.worldhotels.com of via het sales kantoor van Worldhotels, Oudezijds Achterburgwal 155bg, 1012 DH Amsterdam, tel; 020 - 535 31 93, e-mail: [email protected]

Baltus Communications | Bautersemstraat 38 | 2518 PC Den Haag | Nederland
Tel: 070 365 21 23 | Fax: 070 346 57 13 | Mobiel: 06 28 63 94 10
E-mail: [email protected] | Website: www.baltuscom.nl
Developed by Techno Design IP