Home  

Over ons  

Diensten  

Laatste nieuws  

Persberichten  

Klanten  

Beeldmateriaal  

Contact  

Routebeschrijving  

Nederlands 
English 

Routebeschrijving

BALTUS COMMUNICATIONS DEN HAAG


VANUIT RICHTING AMSTERDAM (A4), ROTTERDAM (A13) EN UTRECHT (A12):
U rijdt via het Prins Claus viaduct Den Haag binnen. Volg de borden Centrum Ring (dus niet Centrum). U gaat aan het einde van de weg linksaf (richting Centrum Ring /Scheveningen). Bij de T-splitsing gaat u rechtsaf (let op: er zijn twee rijbanen naar rechts, sorteer voor op de linker van de twee). U komt dus uit op de linkerbaan en gaat bij de volgende stoplichten (2 vlak achter elkaar, ANWB bord Westeinde ziekenhuis) naar links. U rijdt nu op de Dr. Kuyperstraat. Rechtdoor blijven rijden over de Mauritskade. U blijft alsmaar rechtdoor rijden, de Mauritskade gaat over in de Hoge Wal en vervolgens in de Elandstraat. Doorrijden tot einde van de Elandstraat, bij de T-splitsing met stoplichten gaat u linksaf (Koningin Emmakade). U rijdt bij de eerstvolgende stoplicht rechtdoor en slaat direct over de brug rechtsaf (let op fietsers/brommers!). De eerste straat aan uw linkerzijde is de Bautersemstraat. Nummer 38 ligt in het midden aan uw rechterzijde. Indien u hier niet kunt parkeren, is er aan de achterzijde van de Bautersemstraat meestal ruim voldoende parkeergelegenheid.

VANUIT RICHTING AMSTERDAM (A44):
U rijdt over de A44 richting Den Haag. De A44 gaat over in de N44. U rijdt langs Wassenaar en vervolgt de weg helemaal rechtdoor tot centrum Den Haag. Bij de T-splitsing gaat u rechtsaf. Zie vervolg route hierboven.

MET HET OPENBAAR VERVOER:
Vanaf station Den Haag Centraal neemt u tram nummer 2. U stapt uit op de halte Zusterstraat, dit is de eerste halte na de Westeinde Ziekenhuis halte. U loopt over het zebrapad naar de Renaultdealer en loopt daar rechts langs. Vervolgens eerste straat links (Zamenhofstraat) en eerste rechts: dit is de Bautersemstraat. U vindt ons op nummer 38.

Vanaf station Den Haag Holland Spoor neemt u tramlijn 11. Uitstappen bij halte Loosduinseweg. Loop de weg in die evenwijdig aan de tramlijn loopt (Tripstraat) en ga met de bocht mee naar rechts (Zamenhofstraat). Loop deze uit tot hoogte brandweerkazerne. Straat naar links is de Bautersemstraat.

WIJ WENSEN U EEN PRETTIGE REIS
Baltus Communications | Bautersemstraat 38 | 2518 PC Den Haag | Nederland
Tel: 070 365 21 23 | Fax: 070 346 57 13 | Mobiel: 06 28 63 94 10
E-mail: [email protected] | Website: www.baltuscom.nl
Developed by Techno Design IP