Home  

Over ons  

Diensten  

Laatste nieuws  

Persberichten  

Klanten  

Beeldmateriaal  

Contact  

Routebeschrijving  

Nederlands 
English 

Home

Den Haag, 7 december 2004


Geachte heer, mevrouw,

Wij danken u voor uw bezoek aan onze website.

Baltus Communications is een full-service communicatie-adviesbureau voor de toeristische sector. Met ruim 18 jaar ervaring in communicatie en marketing binnen de reisbranche is dit bureau uitermate gespecialiseerd om de producten en bestemmingen van toeristische organisaties onder de aandacht te brengen van de media, consument en reisindustrie in Nederland en desgewenst België. Wij zijn een klein, professioneel en zeer betrokken bureau. Vraagt u het gerust onze klanten!

Deze website is bedoeld voor drie 'doelgroepen'. Journalisten vinden op onze site onder de button 'Persberichten' alle persberichten en persbulletins die wij versturen. Voor het toeristisch bedrijfsleven in binnen- en buitenland dat mogelijk op zoek is naar een in toerisme gespecialiseerd pr-bureau en dat wat meer wil weten over onze diensten. En uiteraard voor onze klanten: men vindt over hen nadere (achtergrond)informatie. Deze site is niet bedoeld voor consumenten: zij kunnen voor consumenteninformatie doorklikken naar de websites van onze klanten (te vinden onder de button 'Klanten').

De inhoud van deze site is kort en bondig. En zal daarom niet op alle vragen een antwoord geven. Aarzelt u niet om via de button 'Contact' of via onderstaand telefoonnummer contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten,Baltus Communications
Baltus Communications | Bautersemstraat 38 | 2518 PC Den Haag | Nederland
Tel: 070 365 21 23 | Fax: 070 346 57 13 | Mobiel: 06 28 63 94 10
E-mail: [email protected] | Website: www.baltuscom.nl
Developed by Techno Design IP